سران قوا تشکیل جلسه دادند + جزییات رسمی ساعت کاری ادارات از اول مهر ۱۴۰۵ اعلام شد + جزییات کشف مهمات جنگی و سلاح در قلب تهران/ یک نفر دستگیر شد هشدار حماس درباره طرح یهودی‌سازی قدس و تشدید تعرض به مسجدالاقصی طائب: آمریکا‌یی‌ها این منطقه را با شکست ترک‌ خواهند کرد طلایی‌نیک: حضور آگاهانه مردم در میادین، قدرت کشور را ارتقا می‌دهد عراقچی: از ابتکارات منطقه‌ای رئیس جمهور چین استقبال می‌کنیم سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد نقشه راه روابط ایران و چین روی میز قالیباف؛ چین فقط خریدار نفت نیست هر گونه اشتباه محاسباتی دشمن با قدرت پاسخ داده می‌شود وزارت اطلاعات: ترور هرگز نمی‌تواند اندیشه وحدت را خاموش کند عارف: دشمن سر عقل بیاید و به یادداشت تفاهم عمل کند مقابله با بهانه‌گیری‌های FATF؛ از انضباط بانکی تا تفکیک شفافیت بومی ماجرای ستون دود در محدوده اطراف شهرستان دماوند چیست/ سپاه حضرت سیدالشهدا (ع) اطلاعیه داد انهدام چهارمین پهپاد MQ-۱ آمریکا بر فراز تنگه هرمز توسط سپاه

شرط ماندن ایران در برجام، انجام تعهدات از سوی اروپاست

شرط ماندن ایران در برجام، انجام تعهدات از سوی اروپاست نماینده ایلام در مجلس گفت: هرچند اروپایی‌ها به تعهدات خود در برجام عمل نکردند، اما از ایران خواهش می‌کردند که در توافق بماند، از این‌رو شروع به کاهش تعهداتمان به صورت گام به گام کردیم.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۳ - ۱۸ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 09
کد خبر: ۲۱۸۲۴
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛ سلام امینی نماینده مردم ایلام و عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اجرای گام سوم کاهش تعهدات برجامی از سوی ایران در مقابله با بد عهدی‌های اروپایی‌ها، اظهارداشت: ما تا جایی که امکان داشت با طرف‌های مذاکره در قالب برجام همراهی کردیم اما ترامپ یک سال قبل این توافقنامه را ترک کرد و پیرو آن نیز اروپایی‌ها هم به تعهدات خود عمل نکردند.

 

وی افزود: ما هم مطابق برجام و طبق تعهدات طرفین گام‌های اول و دوم را برداشتیم و نهایتاً بعد از اینکه دیدیم اروپایی‌ها هیچ عکس‌العملی نداشتند و حتی اینستکس را هم پاسخگو نبودند ناچار شدیم که گام سوم کاهش تعهدات را برداریم، در این راستا دولت نیز کار درستی کرد و من اقدام دولت را تحسین می‌کنم.

 

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: قالب مذاکره این است که یک امتیاز بگیرید و یک امتیازی بدهید، در آن زمان به خاطر اینکه تحریم‌ها برداشته شود تا بتوانیم کارمان را انجام دهیم محدودیت‌هایی از نظر هسته‌ای برای ما به وجود آمد و قرار بود که این محدودیت‌ها طی 15-10 سال برطرف شود و ما هم به شکل عادی مانند کشورهایی که از فناوری صلح‌آمیز هسته‌ای استفاده می‌کنند ما نیز استفاده کنیم.

 

امینی گفت: از ابتدا هم مراجع عظام تقلید، مقام معظم رهبری و مسؤولان کشورمان اعلام کردند که ما کارکرد نظامی انرژی هسته‌ای را قبول نداریم و به دنبال بمب هسته‌ای نیستیم بلکه دنبال کارکرد صلح‌آمیز هسته‌ای بودیم و هستیم.

 

نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی اظهارداشت: اروپایی‌ها و غربی‌ها از نظر خودشان یکسری ابهاماتی داشتند که ما سعی کردیم که روشنگری کنیم و آنها هم در قالب برجام پذیرفتند اما با آمدن ترامپ، آمریکا از برجام خارج شد و اروپایی‌ها به تعهدات خود در برجام عمل نکرده اما خواهش می‌کردند که در برجام بمانیم، اما ما پایبند به تعهدات برجام نماندیم و مجبور شدیم وقتی که آنها به تعهدات خود عمل نمی‌کنند، ما هم گام به گام تعهدات خودمان را کاهش دهیم.

 

وی افزود: هر کشوری که رابطه درست با ما داشته باشد، ما نیز رابطه خوبی با آن داریم. اما با حرف و مذاکره که نمی‌شود مسائل و مشکلات را برطرف کرد. بعد از خروج ترامپ از برجام، فشار آنها بیشتر شد و اروپایی‌ها نیز نتوانستند کاری انجام دهند نهایتاً آقای رئیس جمهور اعلام کردند که ما گام سوم را بر می‌داریم و کار درستی هم کردند.

 

این نماینده مجلس در پایان گفت: ما بهانه‌ای برای ماندن در برجام نداریم اما چارچوب برجام را همچنان قبول داریم. اگر اروپایی‌ها به تعهداتشان عمل کنند ما همچنان در برجام می‌مانیم و در غیر این صورت برنامه هسته‌ای خودمان را جلو می‌بریم.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
ناشناس
United States of America
۱۱:۴۶ - ۱۳۹۸/۰۶/۱۸
0
0
با این روش برجامی که جمهوری اسلامی برای اداره ایران در پیش گرفته است آینده ایی بهتر از فلسطین اشغالی را نمی توان برای ایران متصور بود.
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار